Coucke trekt opvallend besluit een dag later al terug in

Coucke trekt opvallend besluit een dag later al terug in
Woensdag 28 februari 2018 - 18:12   I   door Redactie

Marc Coucke vertelde in Extra Time dat hij zijn "eigen kop op televisie was beu gezien". Bij zijn afscheid bij Moeskroen en zijn intrede bij Anderlecht een dag later werd hij tijdens het voorbije weekend van nabij gevolgd door tal van camera's. Maandagavond zat hij dan ook nog eens in de uitzending van Extra Time.

"Na deze uitzending hoeven jullie mij enkele weken niet meer te bellen", zei Coucke. Er zou dus een kleine persstop volgen. Zaterdag stond hij ook al paginagroot in Het Laatste Nieuws. Daarin haalde hij uit naar het transferbeleid van Van Holsbeeck tijdens de wintermercato.

La Tribune

Coucke heeft nu echter toegezegd om ook te gaan zitten in La Tribune, de Waalse tegenhanger van Extra Time op de RTBF. Zo krijgt ook Franstalig België de kans om de visie van Coucke te horen op het nieuwe beleid bij Anderlecht. Van een echte persstop komt dus niet veel in huis.

Er ligt de komende weken als nieuwe voorzitter van Anderlecht veel werk op de plank van Coucke. Hij zal een gesprek hebben met zijn nieuwe medewerkers bij de club. Niet in het minst met Herman Van Holsbeeck, want die zijn toekomst ligt wellicht niet meer bij paars-wit. Hij zal Luc Devroe aanstellen als sportief directeur en mogelijk komen er nog mensen van KV Oostende mee.

Pro League

Tussendoor wil de ambitieuze Coucke zich ook nog kandidaat stellen voor de rol van voorzitter bij de Pro League. "Ik weet nog niet of ik mij kandidaat voorzitter ga stellen, ik moet er nog over nadenken of ik voldoende toegevoegde waarde kan geven, maar ik overweeg het zeer ernstig”, zei de nieuwe sterke man van Anderlecht daarover.

Poll: Ben jij Coucke beu gezien op tv en in de kranten?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024