Coucke is aan de macht: RSCA-medewerkers krijgen opvallende factuur

Coucke is aan de macht: RSCA-medewerkers krijgen opvallende factuur
Woensdag 28 februari 2018 - 09:55   I   door Redactie

Marc Coucke gaat ervoor zorgen dat er minder lekken zijn bij Anderlecht. Het valt op hoeveel interne zaken van bij paars-wit naar buiten komen. Dat is iets dat de nieuwe voorzitter absoluut wil aanpakken. Spelers die lekken uit de kleedkamer "vliegen eruit", liet Coucke al weten in een interview met Het Laatste Nieuws.

Nieuw beleid

Het is Coucke en Anderlecht menens om er wat aan te doen. Lekken binnen de club kunnen niet meer. De pers en de buitenwereld hoeft de vuile was niet te kennen. Sport/Voetbalmagazine weet dat medewerkers van paars-wit al geconfronteerd werden met het nieuwe beleid daaromtrent.

"Vaste medewerkers keken vorige maand vreemd op toen ze hun gsm-factuur in de bus kregen", schrijft het weekblad. "Vroeger ontvingen ze enkel een korte opgave van de gemaakte kosten. In januari kregen ze ook een gedetailleerd overzicht van de gemaakte oproepen. Inclusief telefoonnummers. Enkel de laatste twee cijfers werden niet gecommuniceerd. Het is een manier om te zeggen: big brother is watching you."

De Mol

Coucke wil de communicatie bij Anderlecht structureren. De bedoeling is om meer naar de pers toe te communiceren, maar dan wel binnen bepaalde structuren. Zaken die intern moeten blijven, mogen niet meer uitlekken. Zo werd Olivier Deschacht er in het verleden al van beschuldigd dat hij de mol zou zijn in de kleedkamer.

Poll: Denk jij dat Coucke Anderlecht weer op de rails krijgt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024