Er is Filip Joos iets speciaals opgevallen aan de schoenen van Kompany

Er is Filip Joos iets speciaals opgevallen aan de schoenen van Kompany
Dinsdag 27 februari 2018 - 14:51   I  

Vincent Kompany verdedigde tijdens het voorbije weekend als een baas tijdens de finale van de Engelse League Cup. Alsof dat nog niet voldoende was, kwam de Rode Duivel ook tot scoren tijdens de 0-3-overwinning van Manchester City tegen Arsenal. Er is Filip Joos ook iets opgevallen aan Kompany.

Zo speelde Kompany tijdens de finale van de Carabao Cup met Adidas-voetbalschoenen. “Hij heeft volgens mij ook weer zijn oude schoenen aan. Hij leek me met een heel normaal model van Adidas te spelen. Het leek een beetje op een nieuwe versie van de iconische World Cup-schoenen, die al sinds 1982 bestaan”, aldus Joos in Extra Time.

Kompany heeft een tijdje met van die merken gespeeld die wellicht iets meer geld boden, maar die toch nog in ontwikkeling waren. Als je zekerheid wil, dan grijp je terug naar zulke schoenen. ’t Is ook gewoon je werkmateriaal, hé. En ik heb het gevoel dat hem helpt.”

New Balance

Kompany was een tijdlang het uithangbord van het Amerikaanse merk New Balance en Warrior, maar door aanhoudend blessureleed besloot onze landgenoot de deal met zijn schoenenleverancier stop te zetten. Op het eind van vorig seizoen koos Kompany vervolgens opnieuw voor Adidas-schoenen. De Rode Duivel verscheen toen met de Adidas Ace aan zijn voeten op het veld.

Toen Adidas bekendmaakte dat het die schoen niet meer zou produceren, uitte Vince The Prince zijn onvrede. “Een vervelende situatie. Dit is een goede schoen voor verdedigers, maar Adidas zal hem nu niet meer maken. Verander een goed product niet. Blijf het maken”, liet Kompany weten via Twitter.

Voor welke voetbalschoenen kies jij? Laat het ons weten in onderstaande poll!

Kompany met New Balance

Kompany met Adidas

Poll: Voor welke schoenen kies jij?

TAGS  I  Kompany  I   New Balance  I   Adidas  I   Manchester City  I   Joos

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024