Ex-speler van Club Brugge deelt ferme prik uit aan Anderlecht

Ex-speler van Club Brugge deelt ferme prik uit aan Anderlecht
Dinsdag 27 februari 2018 - 12:28   I  

Ook bij de start van het seizoen 2014-2015, onder Michel Preud’homme, kwam Club Brugge niet verder dan een magere 4 op 15. Gewezen assistent-trainer Stephan Van der Heyden, werkte toen nog bij blauw-zwart en vergelijkt de twee dipjes.

“Er heerste toen wél nervositeit", zegt Van der Heyden in Het Laatste Nieuws. "Die niet nodig was, want na een 5-0-zege tegen KV Kortrijk was de trein vertrokken. Zo'n match heb je nodig om de negativiteit te doorbreken.”

Van der Heyden maakt zich dan ook geen zorgen. Integendeel: hij loopt over van vertrouwen en deelt zelfs een prikje uit aan rivaal Anderlecht. “Als er kwaliteit genoeg is, komt het er sowieso uit. En wij hadden toen kwaliteit genoeg, net als nu. Daarom dat ik ook meen dat Anderlecht er niét zal uitraken.”

"Het bestuur van Club Brugge heeft daar stappen in gezet"

“Kijk, er zullen nu bij Club ongetwijfeld ook wel wat irritaties of zenuwen zijn, maar het komt niet naar buiten. En dat doen ze bij Club goed. Het bestuur heeft daar duidelijk stappen in gezet. Geleerd uit het verleden wellicht.”

Club Brugge speelt in de komende twee weken nog thuis tegen KV Kortrijk en op verplaatsing bij STVV. De ploeg van Ivan Leko gaat vol voor een 6 op 6, om op die manier met een goed gevoel richting play-off 1 te trekken.

Poll: Heeft Van der Heyden gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Van der Heyden

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024