Gooit Coucke Vanhaezebrouck meteen buiten bij Anderlecht?

Gooit Coucke Vanhaezebrouck meteen buiten bij Anderlecht?
Dinsdag 20 februari 2018 - 08:43   I  

Deze week neemt Marc Coucke het roer over bij RSC Anderlecht. Het is alvast uitkijken naar welke beslissingen de nieuwe baas van de Brusselse club zal nemen. Zo is Hein Vanhaezebrouck bijvoorbeeld nog niet zeker dat hij ook onder Coucke trainer van paars-wit zal blijven.

"Het is belangrijk dat Coucke zo snel mogelijk klaarheid brengt over de positie van Vanhaezebrouck. Het vertrouwen bevestigen, zou de continuïteit in Neerpede ten goede komen", benadrukt Het Laatste Nieuws. "Dan kan Vanhaezebrouck in alle sereniteit de korte én lange termijn uitzetten."

"Groen licht van het duo Coucke en Devroe laat Vanhaezebrouck toe om door te selecteren. Om contacten te leggen met mogelijke versterkingen. Om zijn voetbalfilosofie verder te ontwikkelen in de spelersgroep. Om voort zijn stempel te drukken op de club - een psycholoog, beter uitgekiende stageplaatsen in de winter en de zomer."

Helemaal van vooraf aan beginnen?

Al is het maar de vraag of Coucke er ook zo over denkt. "Heeft Coucke evenwel bindingsangst met Vanhaezebrouck, en legt hij hem de deadline van resultaten op - imperatief Europees voetbal, pakweg -, dan weet Vanhaezebrouck evenzeer waar hij aan toe is en zal hij sneller geneigd zijn om in te gaan op de vraag van de persoonlijkheidsarme spelersgroep om behoudender te voetballen."

"Vanhaezebrouck in vraag stellen, en wéér helemaal van vooraf aan beginnen, zou de identiteitscrisis van de club echter alleen nog maar groter maken."

Poll: Moet Vanhaezebrouck trainer blijven van Anderlecht?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Coucke  I   Anderlecht  I   Devroe  I   KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024