Antwerp wint weer niet, Play-Off 1 heel ver weg

Zaterdag 17 februari 2018 - 19:53   I   door Redactie

Antwerp heeft andermaal niet kunnen winnen. De Great Old bleef thuis tegen KV Oostende steken op een 0-0-gelijkspel. Antwerp wacht al sinds 9 december op een nieuwe thuiszege. Veel belangrijker nog: de strijd om Play-Off 1 dreigt uit te draaien op een ontgoocheling voor de ploeg van coach Laszlo Bölöni.

Antwerp was in de eerste helft wel de betere ploeg. De thuisploeg werd aangevuurd door de erg enthousiaste fans op de Bosuil. Alleen bleek het voor Antwerp moeilijk te zijn om echt gevaarlijk voor doel te komen. Obbi Oularé trapte een bal over en ook een vrijschop van Siani tegen zijn ex-club belandde niet in het doelkader.

Misschien kreeg Pitroipa nog wel de beste kans. De Burkinees kreeg een voorzet aan de tweede paal in ontvangst, maar tikte het leer tegen de paal. Antwerp kon niet tevreden zijn met een gelijkspel, dus de 0-0 aan de rust was niet voldoende. Toch was er geen beterschap merkbaar in de tweede helft. Zo had Antwerp het nog altijd moeilijk om gevaarlijk te zijn, Oostende kwam ook wat beter in de wedstrijd.

Zwak niveau

Voor het overige was het het niveau toch eerder bedenkelijk te noemen. Oostende kreeg zowaar ook een kans. Zivkovic besloot echter in de handen van Sinan Bolat. Antwerp scoorde ook niet meer. De Great Old kan nu door een aantal ploegen voorbijgestoken worden en uit de top zes tuimelen. De kansen op PO1 hebben weer een flinke knauw gekregen voor de promovendus.