Kritiek na beslissing over rookbommen: "Dat was overdreven"

Kritiek na beslissing over rookbommen:
Zaterdag 17 februari 2018 - 17:34   I   door Redactie

Nathan Verboomen legde de wedstrijd tussen Sint-Truiden en Anderlecht in de eerste helft stil. De meegereisde fans van Anderlecht hadden rookbommen op het veld gegooid. De zichtbaarheid was daardoor zeer slecht geworden. De ref besloot daarop om de wedstrijd stil te leggen.

De fans van Anderlecht benadeelden hun eigen club. Paars-wit was niet eens zo slecht aan de wedstrijd begonnen. Na de onderbreking kwamen de bezoekers niet meer in hun ritme en al snel werd het 1-0 voor Sint-Truiden na een doelpunt van Akpom. Anderlecht slaagde er niet meer in om die achterstand nog goed te maken.

Het Laatste Nieuws keurt het gedrag van de fans van RSCA uiteraard niet goed, maar vindt niet dat Verboomen de wedstrijd stil had moeten leggen. De krant vindt de beslissing van de ref "een tikje overdreven - de scheidsrechter slaapt wellicht met een lampje aan". Een opmekelijk geluid want tot dusver ging de kritiek vooral naar de fans van Anderlecht, maar de beslissing van de scheidsrechter werd weinig in vraag gesteld.

Poll: Vond jij de beslissing van Verboomen overdreven?

TAGS  I  Anderlecht  I   Sint-Truiden  I   Verboomen

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024