Coucke haalt zwaar uit na gelekte informatie: "Jullie verlagen zich"

Coucke haalt zwaar uit na gelekte informatie:
Zaterdag 17 februari 2018 - 10:00   I  

De overname van KV Oostende deed al heel wat stof opwaaien, en voorlopig krijgen Marc Coucke en Peter Callant geen rust. Die laatste leurt momenteel met aandelen, maar dat is volgens Coucke geen nieuws.

De Tijd onthulde dat Callant momenteel met zijn aandelen leurt. Hij leurt met de kleinste aandelenschijfjes van 1 procent voor 150.000 euro. Een nieuwe strategie, om het netwerk van KVO te vergroten.

Volgens De Tijd is er haast mee gemoeid omdat Callant zelf niet kapitaalkrachtig genoeg is om de club alleen over te nemen. En dan zou duidelijk worden dat Coucke achter de schermen nog steeds iets in de pap te brokken heeft bij Oostende. Iets wat niet mag...

Niks nieuws

Toch spreekt Coucke tegen dat wat Callant nu doet iets nieuws is. "Niks nieuws, exact wat op persconferentie gemeld was", zegt de toekomstige baas van Anderlecht op Twitter.

"En leuren is dus lokaal verankeren in grootste business community van de kust. Toekomstgericht goede strategie! Proficiat KV Oostende, jullie zijn zo belangrijk dat zelfs de beste economische krant van het land er haar waarden voor verlaagt", klinkt het hard aan het adres van De Tijd.

Poll: Geloof jij Coucke?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   KV Oostende  I   Callant

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024