Patrick Janssens: "Als Antwerp-supporter zou ik ongerust zijn"

Patrick Janssens:
Zaterdag 17 februari 2018 - 09:24   I  

Paul Gheysens hoopte eventjes om de grote baas te worden bij Anderlecht, maar uiteindelijk ging Marc Coucke met paars-wit aan de haal. Volgens Patrick Janssens, ex-CEO van Genk, moeten de fans van Antwerp zich toch zorgen maken over hun huidige grote baas...

"Het belang van de club moet centraal staan. Als een bouwpromotor een nieuw stadion wil bouwen, is dat een goeie zaak voor het voetbal. Als dat betekent dat hij een club koopt om een stadion te bouwen, vind ik dat heel slecht nieuws voor die club en haar supporters", zegt Janssens in Het Nieuwsblad.

"Je riskeert dan een verhaal als dat van John Cordier bij KV Mechelen. Dat een club kunstmatig wordt opgeblazen en aan zijn lot wordt overgelaten van zodra de sterke man verdwijnt. Vandaag hebben we wel een licentiecommissie en financial fair play om excessen te vermijden, maar het risico blijft bestaan.”

"Wat als Gheysens de stekker eruit trekt?"

Volgens Janssens zou het straks zomaar voorbij kunnen zijn bij Antwerp als Gheysens een nieuw 'speeltje' vindt. “Als ik Antwerp-supporter zou zijn, zou ik toch wel ongerust zijn dat mijn sterke man Anderlecht wilde kopen."

"Want wat zou er dan met Antwerp gebeuren? Ik snap dat de Antwerp-supporters enthousiast zijn over dit seizoen, maar wat als de sterke man de stekker eruit trekt? Vandaar dat ik ook heel benieuwd ben met wat er met Oostende gaat gebeuren.”

Poll: Denk jij dat Gheysens nog lang bij Antwerp zal blijven?

TAGS  I  Janssens  I   RC Genk  I   Beerschot Wilrijk  I   Antwerp

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024