Leko erg lovend over collega-trainer: "Wij zijn de nieuwe generatie"

Leko erg lovend over collega-trainer:
Vrijdag 16 februari 2018 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge speelt zaterdag tegen Racing Genk. De Limburgers zitten in een betere periode. Het lijkt erop dat de stempel van trainer Philippe Clement daar steeds duidelijker begint te worden. Club is dus gewaarschuwd, onderschatten zal Ivan Leko de tegenstander zeker niet doen.

"Genk is een gevaarlijke tegenstander", waarschuwt Leko. "Bij de start van het seizoen werden ze nog getipt als titelkandidaat, dus zij zullen zich willen bewijzen."

Bovendien heeft Genk met Clement een goeie trainer. Leko heeft niets dan lof voor zijn collega. Clement was zelf  "Ik ben blij voor Philippe, eerst bij Waasland-Beveren, nu bij Genk. We zijn een nieuwe generatie trainers die ambitieus zijn en goed voetbal willen brengen. Morgen zullen we zien wie de beste ploeg is", zegt de Kroatische trainer.

Bij Club ontbreken al zeker Jelle Vossen en Jordy Clasie. Beide spelers zijn geblesseerd. Op wie Leko wel kan rekenen is Dennis. "Dennis kan zorgen voor gevaar voor doel. Zijn werkkracht en dreiging waren top afgelopen weekend tegen Waasland-Beveren. Hij kan belangrijk zijn voor het team", aldus Leko.

Poll: Wie is de beste coach?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk  I   Clement  I   Leko

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024