Zonder De Bruyne zou City slechts op deze plek staan in Premier League

Zonder De Bruyne zou City slechts op deze plek staan in Premier League
Donderdag 15 februari 2018 - 16:05   I   door Redactie

Kevin De Bruyne, dat is zonder meer de man bij Manchester City. De middenvelder is zo sterk en heeft zo'n belangrijk aandeel bij de Engelse club dat het zonder hem echt een pak minder zou zijn. City zou dan niet eens meer eerste staan in de stand in de Premier League.

De Bruyne heeft 20 punten in zijn eentje bezorgd aan Man City. Hij was al goed voor 7 goals en 14 assists dit seizoen in de Premier League. 

De Bruyne leverde zijn team dus al heel wat punten op. Als je hem niet mee zou rekenen, zou City op een totaal van 52 punten komen. Dat zou dan betekenen dat Man City niet langer aftekend leider zou zijn, maar pas op de vierde plaats zou staan, op vier punten van leider Manchester United. Het onderstreept nogmaals het belang van De Bruyne. Niemand in de Premier League is belangrijker en beslissender voor zijn club. 

Harry Kane volgt het dichtst. Hij bezorgde Tottenham al 17 punten in zijn eentje. Ook Romelu Lukaku doet het overigens niet slecht met 14 punten voor Manchester United. Opvallend: Eden Hazard staat - ondanks zijn uitstekende vorm - niet in dat lijstje.

Poll: Had jij kunnen denken dat De Bruyne zo goed zou worden?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024