Vandenbempt heeft zeer slecht nieuws voor KV Mechelen-fans

Vandenbempt heeft zeer slecht nieuws voor KV Mechelen-fans
Maandag 12 februari 2018 - 10:15   I  

KV Mechelen won dit weekend de degradatietopper tegen Eupen en boekte op die manier een broodnodige zege. Daarmee laat het Eupen voorlopig achter zich en is de sfeer Achter de Kazerne toch weer omgeslagen.

Toch temptert Peter Vandenbempt dat enthousiasme. In zijn wekelijkse analyse voor Sporza legt hij de beide programma's eens naast elkaar en daaruit blijkt toch dat KV Mechelen nog steeds enkele loodzware weken voor de boeg heeft. Vandenbempt lijkt op basis daarvan dan ook de voorkeur te geven aan Eupen.

"De realiteit is - als je het mij vraagt tenminste - dat Eupen er eigenlijk nog altijd beter voor staat. En dat op basis van het programma. KV speelt nog in Gent, dat thuis alles wint, tegen Charleroi, op Standard en thuis tegen Waasland-Beveren, allemaal POI-kandidaten. Terwijl Eupen met Zulte Waregem, Lokeren en Moeskroen toch drie tegenstanders heeft die - behalve de eer en de centen - voorlopig, tot POII begint, geen concreet doel meer hebben en gewoon ook minder kwaliteit hebben. Dus ik zou zeggen: KV Mechelen heeft het minimum gedaan, maar de weg naar het behoud lijkt me nog altijd een col buiten categorie."

Poll: Wie zit op het einde opgescheept met de rode lantaarn?

TAGS  I  Eupen  I   KV Mechelen  I   Vandenbempt

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024