Vanhaezebrouck zet Anderlecht-bestuur voor schut: "We wisten het"

Vanhaezebrouck zet Anderlecht-bestuur voor schut:
Zaterdag 10 februari 2018 - 23:30   I  

Het draait momenteel vierkant bij Anderlecht en trainer Hein Vanhaezebrouck wordt er ziek van. Na de nederlaag in en tegen Oostende stelde de coach van paars-wit nogmaals vast dat zijn ploeg verzwakt uit de wintermercato is gekomen.

De vraag is hoe diep dit Anderlecht nog kan vallen. "Nog diep", zegt Vanhaezebrouck bij Sporza. "Zeker gezien de situatie, er zijn veel geblesseerden. Voorin zijn we kwaliteit verloren."

Vanhaezebrouck maakte van de gelegenheid gebruik om het Anderlecht-bestuur voor schut te zetten. De trainer kreeg tijdens de transferperiode allesbehalve de versterkingen die hij wilde. "Onyekuru is er niet meer en werd niet vervangen, Hanni is weg en ik heb een ander type in de plaats gekregen. We wisten dat we deze wintermercato in de problemen zouden kunnen komen."

Moeilijke play-offs

Ook wat betreft de play-offs ziet Vanhaezebrouck het somber in. "We gaan Play-off I in, dat is zeker, maar we zullen nog moeten knokken voor Europees voetbal. Als we dat willen halen, zullen er dingen moeten veranderen."

"Gent komt eraan en is een serieuze kandidaat. Als Standard Play-off I haalt, wordt dat ook een heel sterke ploeg. Ik hoop dat wij nog spelers kunnen recupereren, zoals Trebel, Kara, ..."

Poll: Had Anderlecht betere spelers moeten halen in januari?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   KV Oostende

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024