Vanhaezebrouck haalt uit naar eigen spelers en hemelt… Ruud Vormer op

Vanhaezebrouck haalt uit naar eigen spelers en hemelt… Ruud Vormer op
Zaterdag 10 februari 2018 - 22:12   I  

RSC Anderlecht kon zaterdagavond opnieuw niet winnen. Hein Vanhaezebrouck wordt stilaan radeloos. Na de nederlaag in Oostende haalde de paars-witte oefenmeester opnieuw uit naar zijn spelers.

“We waren met de beste bedoelingen naar hier gekomen. We wilden die drie punten, maar we starten al bijna met een 2-0-achterstand", aldus Hein Vanhaezebrouck bij Sporza. "Dat mag niet. We hebben nog wel geprobeerd en raakten er ook wel door, maar dan hadden we tegenslag in de afwerking."

Het ontbreekt paars-wit dezer dagen aan creativiteit. "Dat is on-Anderlechts. Bij het echte grote Anderlecht verwacht je toch spelers die met een flits het verschil kunnen maken. Die een of twee spelers voorbij raken? Op dit moment heb ik geen jongens die zo'n "coup de génie" in huis hebben”, gaat Vanhaezebrouck verder.

Waarna de coach van paars-wit zijn bewondering uitsprak voor Ruud Vormer, nota bene de aanvoerder van grote rivaal Club Brugge. "Het is ook vrij plat allemaal. De groep is plat. Het zijn spelers die de dingen ondergaan. Maar bij Club Brugge zijn het bijvoorbeeld ook allemaal geen Ruud Vormers. Maar hij trekt de rest wel mee. Zulke spelers heb ik hier niet. We hebben aanstekers nodig, letterlijk en figuurlijk.”

Poll: Zou Anderlecht Ruud Vormer kunnen gebruiken?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   KV Oostende  I   Vormer  I   Club Brugge

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024