Vermant doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge

Vermant doet opmerkelijke uitspraken over Club Brugge
Zaterdag 10 februari 2018 - 10:24   I  

Waasland-Beveren krijgt zondagnamiddag Club Brugge over de vloer. Een speciale wedstrijd voor de trainer van eerstgenoemde ploeg, Sven Vermant. Tot vlak voor de jaarwisseling stond hij nog aan het roer bij de Brugse beloften, maar veel emoties wekt het niet los bij de nieuwe T1 van 'De Leeuwen'.

"Club is gewoon een volgende tegenstander voor mij. Allemaal mooi en leuk dat ik er gevoetbald heb, maar ik wil zondag winnen", aldus Vermant in HLN. "Ik zit nu eenmaal heel rationeel in elkaar. Enkel het gevoel van winnen telt, maar vlak daarna zal ik de focus meteen weer verleggen."

"Het kan zijn dat ik daardoor soms wat minder geniet, maar ik vind het niet noodzakelijk om lang te blijven hangen bij iets positiefs. Dat 'happy' gevoel zal altijd voor een klein beetje verlies van focus zorgen. En we zijn er nog niet."

"Of ik vrienden heb bij Club? Ik ken er zo goed als iedereen, maar als je je job goed doet, is er niet veel tijd om sociaal te zijn. Een eventuele zege tegen hen zal niet zoeter smaken dan tegen een ander, ik ga niet extra hard juichen. Net als tegen iedereen wil ik ook nu de drie punten pakken", besluit Vermant.

Poll: Kan Waasland-Beveren stunten tegen Club Brugge?

TAGS  I  Vermant  I   Club Brugge  I   Waasland-Beveren

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024