Manager verklapt: “Deze Belgische topclub vond 3 miljoen voor De Bruyne te veel”

Manager verklapt: “Deze Belgische topclub vond 3 miljoen voor De Bruyne te veel”
Zaterdag 10 februari 2018 - 09:39   I  

Kevin De Bruyne is ondertussen uitgegroeid tot een wereldvoetballer, maar er was natuurlijk een tijd dat de middenvelder nog gewoon in de Belgische competitie actief was.

De Bruyne debuteerde op jonge leeftijd bij KRC Genk, waar hij meteen zowat alles kapot speelde. Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van De Bruyne, verklapt nu dat zijn poulain destijds ook naar een Belgische topclub kon verhuizen.

Gecharmeerd door voorstel Anderlecht

“Het was in 2012, toen Kevin op het punt stond om Genk te verlaten. We waren gecharmeerd door een voorstel van Anderelcht, toch nog steeds de grootste club in België. Het zou toen ook een stap vooruit geweest zijn voor Kevin”, zegt De Koster in La Dernière Heure.

“We werden ontvangen bij Roger Vanden Stock. Ik heb het contractvoorstel nog steeds in mijn bezit. Het enige probleem was dat Anderlecht niet zinnens was om de gevraagde transfersom van 3 miljoen op te hoesten.”

"Ik veronderstel dat Anderlecht spijt heeft"

Anderlecht stelde nog voor om twee van zijn spelers in de deal te betrekken, maar zover kwam het nooit. Ik veronderstel dat ze bij Anderlecht wel wat spijt hebben van hun beslissing. Zeker als je ziet hoeveel Kevin De Bruyne nu waard is…”

Poll: Had Anderlecht hem moeten halen?

TAGS  I  De Bruyne  I   RC Genk  I   Manchester City  I   Rode Duivels  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Standard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024