Siani ziet belangrijk verschil tussen Oostende en Antwerp

Siani ziet belangrijk verschil tussen Oostende en Antwerp
Dinsdag 06 februari 2018 - 18:30   I   door Redactie

Antwerp heeft Sébastien Siani voorgesteld. De 31-jarige middenvelder verliet KV Oostende voor een avontuur op de Bosuil. "Hier is er nog meer mogelijk", zegt hij.

“Waarom ik voor Antwerp koos? Na vijf jaar Oostende had ik het aan de zee een beetje gezien en Antwerp bood me de uitdaging die ik zocht”, zegt de voormalige aanvoerder van KVO aan Het Laatste Nieuws

“Tijdens mijn eerste trainingsdagen bij mijn nieuwe club had ik iets van: ‘hey, waar ben ik nu?’. Dat ‘andere’ gevoel had ik gewoon nodig. Ik ben hier als kleine jongen binnen gekomen en hoop op termijn – net als in Oostende – uit te kunnen groeien tot één van de belangrijke spelers.”

“Ik droom al een jaar van een transfer. In die periode klopten er clubs uit Qatar en Griekenland aan, maar telkens werd er een enorme transfersom op mijn hoofd geplakt. Antwerp geraakte er gelukkig wel uit met Oostende. Antwerp doet me trouwens een beetje denken aan het Oostende van vijf jaar geleden. Het is een club die gestaag groeit, alleen ogen de mogelijkheden hier nóg groter. Hiervoor blijf ik met plezier langer in België.”

Poll: Denk jij dat Siani een geslaagde transfer wordt?

TAGS  I  Siani  I   Antwerp  I   KV Oostende

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024