Wordt deze trainer uit Jupiler Pro League verrassend ontslagen?

Wordt deze trainer uit Jupiler Pro League verrassend ontslagen?
Maandag 05 februari 2018 - 14:46   I  

Het zit er bovenarms op bij Moeskroen. De Henegouwers begonnen prima aan het seizoen, maar zijn ondertussen al een hele tijd in vrije val. Tot grote ergernis van trainer Mircea Rednic, die nu zwaar uithaalt naar het bestuur van Moeskroen.

Les Hurlus verloren tijdens het voorbije weekend met het kleinste verschil van Rednic, en na afloop van de partij deed Rednic zijn beklag. “We haalden de afgelopen mercato spelers die niet veel minuten pakten en we kennen hen helemaal niet goed. Dat is een verschil met de andere clubs”, klinkt het scherp in Het Belang van Limburg.

“Het is jammer dat we met minder tevreden zijn. Echt strijdvaardig zijn we niet. Op die manier kunnen we de supporters niet laten dromen van meer. Oké, we hebben een goede ploeg om het behoud te verzekeren. En ik kan de spelers niets kwalijk nemen, want ze geven zich maximaal.”

Het spreekt voor zich dat ze bij de Moeskroen-top niet tevreden zijn met de uitlatingen van de Roemeense oefenmeester. De kans is groot dat Rednic op het matje geroepen wordt. Als Moeskroen het echt beu is, zou het zelfs kunnen dat het zijn trainer de deur wijst. Aangezien Rednic het behoud als wist te verzekeren, zou dat toch een verrassend ontslag zijn.

Poll: Moet Rednic trainer van Moeskroen blijven?

TAGS  I  Rednic  I   Moeskroen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024