Vanhaezebrouck haalt uit naar eigen spelers: "Onvoorstelbaar"

Vanhaezebrouck haalt uit naar eigen spelers:
Zondag 04 februari 2018 - 18:30   I  

Anderlecht kwam zondagnamiddag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen KV Mechelen. Na het laatste fluitsignaal was trainer Hein Vanhaezebrouck niet bepaald te spreken over de wedstrijd van zijn elftal.

"We toonden weer verschillende gezichten", steekt Vanhaezebrouck bij Sporza van wal. "We begonnen goed met een fantastisch doelpunt tegen een defensieve ploeg. Dan verwacht je dat het gemakkelijker wordt, maar integendeel. Onvoorstelbaar is dat."

De coach van paars-wit had meer van zijn spelers verwacht. "De jongeren zijn niet verantwoordelijk, want ik had als coach misschien andere keuzes moeten maken. Het zijn ook de routiniers die de kar moeten trekken. Het moet meer solide zijn, met meer kwaliteit. Voor de rust ging buiten Saief niemand het duel aan. We lieten hen over ons heen lopen."

"In de tweede helft hadden we meer overwicht en speelden we meer op hun helft. We krijgen dan een penalty om te winnen, maar dat doen we weer niet. We kunnen het ons niet permitteren om 20 minuten geen niveau te halen. De focus moet er 90 minuten zijn. Dat is een les voor de toekomst", besluit Vanhaezebrouck.

Poll: Verwacht jij meer van dit Anderlecht?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   KV Mechelen

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024