Ganvoula scoort, Morioka mist strafschop; Anderlecht wint wéér niet

Ganvoula scoort, Morioka mist strafschop; Anderlecht wint wéér niet
Zondag 04 februari 2018 - 16:20   I  

RSC Anderlecht is er voor de derde opeenvolgende competitiewedstrijd niet in geslaagd om met de zege aan te knopen. Thuis tegen KV Mechelen bleef paars-wit op 2-2 steken. Ganvoula scoorde twee keer, Morioka trapte een penalty naast.

Met dank aan Morioka en Ganvoula klom Anderlecht aan het begin van de wedstrijd op voorsprong. De Japanner bracht de bal prima voor en Ganvoula kopte tegen de touwen: 1-0.

Nog voor de pauze beet Mechelen echter van zich af. Het kwam al snel langszij nadat Sels een hard schot van Matthys loste en Bandé de rebound binnenduwde. Niet veel later hielp Spajic de bezoekers zelfs aan een 1-2-voorsprong door een schijnbaar ongevaarlijke voorzet in zijn eigen doel te verlengen.

Morioka trapt penalty naast

Mechelen kreeg zelfs kansen om er 1-3 van te maken, maar dat lieten de bezoekers na. Zo kon Anderlecht de match na rust opnieuw iets meer in handen pakken. Ganvoula - weer hij - zorgde voor de gelijkmaker. In de slotfase lokte Morioka een strafschop uit, maar die trapte hij zelf naast. Zo bleef het bij 2-2.

Poll: Correct resultaat?

TAGS  I  Anderlecht  I   KV Mechelen  I   Ganvoula  I   Morioka

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024