Clement maakt zich zorgen, en dat heeft alles te maken met... Stuivenberg

Clement maakt zich zorgen, en dat heeft alles te maken met... Stuivenberg
Dinsdag 30 januari 2018 - 07:39   I  

Philippe Clement staat sinds eind 2017 aan het roer bij KRC Genk, maar het gaat de trainer momenteel niet voor de wind. Heel wat van zijn spelers sukkelen met blessures, tot onvrede van Clement.

"Na de training zijn er opnieuw een aantal jongens die hebben aangegeven dat ze last hebben", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Clement. "Dat is ook exact wat we voorspeld hadden, zeker in een periode waarin de matchen zich in sneltempo opvolgen."

Clement weet niet wat hij ziet bij Genk. "Een groot deel van mijn spelers mist gewoon de basis, dat maakten die tests meteen duidelijk. Qua mentaliteit kan ik niemand iets verwijten, in elke wedstrijd is er geknokt tot de laatste minuut. Maar een groot deel van mijn groep kan die snelle opeenvolging van wedstrijden op dit moment niet aan."

Stuivenberg

Dat de spelers met een achterstand kampen, heeft grotendeels te maken met de vorige trainer: Albert Stuivenberg. De Nederlander legde trainingen vaak stil om iets uit te leggen. Gevolg: veel stilstand en weinig intensiteit. Daar betalen de spelers nu de nodige tol voor.

Poll: Kan Genk de finale van de beker halen?

TAGS  I  RC Genk  I   Clement

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024