Club Brugge swingt na fantastisch kwartier naar 36 op 36 in eigen huis

Club Brugge swingt na fantastisch kwartier naar 36 op 36 in eigen huis
Donderdag 25 januari 2018 - 22:22   I  

Een geweldige aanvangsfase bleek vanavond het verschil tussen Club Brugge en KV Oostende. De trotse leider legde aan het begin van de partij ge-wel-dig voetbal op de mat en tikte KVO bij momenten tureluurs. Daarna was het minder, maar Club won wel met 3-2.

Oostende won de toss en Siani gaf meteen aan om van kant te ruilen. Of dat een goede keuze was, laten we in het midden. Club Brugge begon als een razende aan de partij en na amper acht minuten stond het al 2-0 dankzij Vanaken en Vormer.

Oostende komt er voor rust niet aan te pas

Niet veel later jaste Vanaken nog een bal tegen de paal en liet blauw-zwart nog verschillende goede kansen liggen. Oostende kwam er niet aan de pas en de bezoekers waren blij dat het aan de rust 'maar' 2-0 was.

Na de pauze kregen we een veel gretiger Oostende te zien. Club slikte vrijwel onmiddellijk een tegentreffer van Gano, maar reageerde luttele minuten later met Diaby die er 3-1 van maakte.

Club Brugge nóg wat steviger aan de leiding

De ploeg van Ivan Leko was na de pauze lang niet zo goed meer als tijdens de geweldige periode in de eerste helft, en Oostende duwde door. Invaller Akpala maakte er nog 3-2 van, maar daar bleef het bij. Club Brugge telt nu 12 (!) punten meer dan eerste achtervolger Sporting Charleroi

Poll: Verdiende zege voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I   KV Oostende  I   Vormer  I   Vanaken  I   Diaby  I   Gano

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024