Charleroi makkelijk langs Moeskroen, kloof met Club kleiner

Vrijdag 19 januari 2018 - 22:19   I   door Redactie

Charleroi heeft weer aangeknoopt met de zege. Na de bekerblamage in Brugge werd Moeskroen verslagen met 2-0. Dankzij die overwinning sluipt de ploeg van trainer Felice Mazzu voorlopig terug tot op acht punten van leider Club.

De eerste helft was niet meteen spectaculair, de voorsprong van Charleroi aan de rust was dat wel. De thuisploeg kreeg enigszins hulp van de bezoekers. N'Ganga stond klaar om een bal van Ilaimaharitra in doel te deviëren, maar Jérémy Huyghebaert duwde het leer in eigen doel.

Dorin Rotariu kreeg een goeie mogelijkheid op de gelijkmaker, maar de Roemeen besloot over. Kort na de rust verdubbelde Mamadou Fall de voorsprong. Hij scoorde op aangeven van Rezaei. Grange kwam nog dicht bij de 3-0, maar de paal en doelman Bailly verhinderden dat.

Poll: Geloof jij nog dat Charleroi mee kan doen voor de titel?