Ibrahimovic haalt zwaar uit naar Guardiola: "Hoé kan je dat doen?"

Ibrahimovic haalt zwaar uit naar Guardiola:
Woensdag 13 december 2017 - 12:58   I  

Zlatan Ibrahimovic is nog eens teruggekomen op zijn periode bij FC Barcelona, waar hij samenwerkte met huidig Manchester City-coach Pep Guardiola. De Zweed maakte van de gelegenheid gebruik om de Spaanse succestrainer met de grond gelijk te maken.

Guardiola was lang niet de slechtste trainer waar ik mee heb samengewerkt, maar ik ben er zeker van dat het de minst volwassene van allemaal was”, aldus Ibrahimovic in een gesprek met Sky Sports Italia.

“Een échte man lost zijn problemen op, maar dat deed Guardiola niet. Ik vertelde hem destijds dat hij de andere spelers opofferde voor Lionel Messi. Guardiola zei dat hij me begreep. Maar tijdens de drie daaropvolgende wedstrijden zette hij me op de bank.”

Geen Porsche of Ferrari

Een doorn in het oog van Zlatan. “Ik dacht: ‘Amai, hij heeft het probleem heel goed opgelost.’ Daarna sprak Guardiola totaal niet meer met mij. Hij gunde me zelfs geen blik meer. Als ik een kamer binnenwandelde, maakte hij zich uit de voeten. Als ik hem opzocht in zijn bureau, maakte hij zich uit de voeten. Ik had al snel door dat er meer aan de hand was.”

“Op mijn eerste dag drukte Guardiola me al op het hart dat Barcelona-spelers niet met een Porsche of Ferrari naar de training komen. Hij had me op dat moment al veroordeeld. Maar hoe kan je dat doen als je iemand nog niet kent?”

Mandzukic en Eto'o

Tot slot merkt Ibra ook op dat hij lang niet de enige was die problemen had met Guardiola. “Ik heb gelezen dat Mandzukic en Eto’o hetzelfde meemaakten onder Guardiola.”

Poll: Had Ibrahimovic meer kansen moeten krijgen bij Barcelona?

TAGS  I  Ibrahimovic  I   Guardiola  I   Manchester United  I   Manchester City  I   Barcelona  I   Eto'o  I   Mandzukic

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024