'De beste spits van de Jupiler Pro League speelt bij deze Belgische topclub'

'De beste spits van de Jupiler Pro League speelt bij deze Belgische topclub'
Vrijdag 17 november 2017 - 17:24   I  

In België lopen heel wat goede aanvallers rond. Toch is technisch directeur van Racing Genk, Dimitri De Condé, ervan overtuigd dat zij de beste spits in hun rangen hebben lopen.

In Sport/Voetbalmagazine sprak De Condé met veel lof over Marcus Ingvartsen. De Deen scoort momenteel niet aan de lopende band, maar heeft toch al laten zien dat hij iets speciaals in zich heeft.

"We zijn geduldig en vinden het belangrijk dat hij zich verder ontwikkelt. Ik ben er stellig van overtuigd dat hij de beste spits in de Belgische competitie zal worden", aldus De Condé.

Dat de Deen momenteel nog niet al te veel heeft gebracht heeft volgens De Condé een logische verklaring. Enerzijds is deze competitie een pak zwaarder dan de Deense en hij heeft nog eens een deel van de voorbereiding gemist met een hamstringblessure.

"De Belgische competitie is beter dan de Deense. De ruimtes zijn beperkt en onze tegenstanders trekken vaak een muur op. Je mag ook niet vergeten dat Marcus een deel van de voorbereiding heeft gemist door zijn hamstringblessure. In plaats van te forceren hebben we hem rustig gebracht", aldus De Condé.

 

Poll: Gelooft u in de kwaliteiten van Ingvartsen?

TAGS  I  RC Genk  I   Ingvartsen  I   De Condé

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024