Scheidsrechter wordt gestraft na blunders bij wedstrijd van Club Brugge

Scheidsrechter wordt gestraft na blunders bij wedstrijd van Club Brugge
Donderdag 02 november 2017 - 08:08   I   door Redactie

Scheidsrechter Bram Van Driessche mag voorlopig geen wedstrijden van Sint-Truiden meer fluiten. STVV stuurde een brief naar scheidsrechtersbaas Johan Verbist om zijn beklag te doen over Van Driessche.

Van Driessche leidde dit seizoen drie duels van STVV en drie keer werden die verloren. Ook afgelopen weekend op Club Brugge nam hij enkele dubieuze beslissingen.

"We hebben hem niet gewraakt, want dat zou betekenen dat we hem verbieden om nog matchen van STVV te fluiten. Maar we hebben wel alle bedenkingen overgemaakt en veronderstellen dat men het gezond verstand laat regeren”, aldus Philippe Bormans, CEO van STVV in Het Belang van Limburg.

"Dinsdag hebben we training gehad met de refs en toen heb ik ook met Johan Verbist gesproken”, aldus de 32-jarige Van Driessche. “Het is beter voor alle partijen dat er even afstand genomen wordt en dat ik STVV niet meer leid, zodat iedereen over afzienbare tijd met een propere lei kan beginnen.”

"Er is een en ander gebeurd tijdens die match, het verloop was in het nadeel van STVV en ook van mezelf”, vertelt de ref. “Maar natuurlijk heb ik die beslissingen niet bewust tegen Sint-Truiden genomen, het is pech dat het zo gelopen is. Alleen bij de tweede goal had ik een overtreding kunnen fluiten van Wesley op Kotysch. Dat heb ik achteraf kunnen vaststellen en geef ik ook toe."

Poll: Vind jij dit een terechte ingreep?

TAGS  I  Club Brugge  I   Sint-Truiden  I   Bram Van Driessche

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024