Mulder geschokt door HVH: "Nee, non, nein, Hein!"

Mulder geschokt door HVH:
Maandag 16 oktober 2017 - 13:19   I  

Jan Mulder is een voetbalromanticus. Hij hoopt, ondanks de voorzichtige woorden van Hein Vanhaezebrouck, dat Anderlecht woensdag zijn eigen spel speelt tegen de sterren van PSG.

"Woensdag komt Paris Saint-Germain voor een duel in de Champions League naar het Astridpark. Hoorde ik Hein in een televisie-interview waarschuwen voor naïviteit en dat je geen aanpak van paars-wit mag verwachten als op Mechelen? Zou dit namelijk het geval zijn, dan gaat doelman Boeckx een karrenvracht doelpunten vissen, herinneren we ons de 5-0 van enkele jaren geleden (Ibrahimovic)", aldus mulder bij HLN.

"Nee, non, nein, Hein!", klinkt het krachtig. "Juist met het inbouwen van voorzichtigheid incasseer je die karrenvracht. Dat is geen romantiek, dat is keiharde realiteit. Inbouwen is uitlokken. Zelfs Celtic wist wel raad met de alles en iedereen deprimerende Anderlecht-kabouter, bedacht door Weiler en tegen de armetierige Schotten opgevoerd onder Frutos: 0-3."

"Hopelijk waren zijn waarschuwende woorden een Heinziaanse schijnbeweging en gaat paars-wit woensdag voluit. Vanhaezebrouck is niet gek. Wij ook niet. Geef spelers de kans boven zichzelf uit te stijgen, sleep het publiek mee! Mocht een royaal aanvallend Anderlecht toch dik verliezen van Neymar, Mbappé en Cavani, dan zullen we de Belgische kampioen niet bekritiseren, maar bewonderen voor de spelopvatting die bij de club past - en rendeert."

Poll: Moet Anderlecht vrijuit voetballen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Mulder  I   Vanhaezebrouck

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024