'Dit is de échte waarheid over de mislukte transfer van Dendoncker'

'Dit is de échte waarheid over de mislukte transfer van Dendoncker'
Vrijdag 08 september 2017 - 07:00   I   door Redactie

Leander Dendoncker maakte er geen geheim van dat hij graag was vertrokken bij Anderlecht deze zomer. Maar hoe zat dat nu juist precies met AS Monaco?

Wel, Dendoncker is lang blijven wachten op een overstap naar Monaco. Die kwam er echter niet. "Op 31 augustus om middernacht is ­Dendoncker nochtans ontgoocheld. De toptransfer die hij kon ruiken, zelfs bijna voelen en waarvan hij droomde komt er niet", schrijft Het Nieuwsblad. 

"Die avond tijdens de interland tegen Gibraltar kijkt hij alleen toe op Sclessin en - tegen beter weten in? - hoopt hij nog op een mirakel. Maar zijn smartphone rinkelt niet. Monaco laat niets meer van zich horen."

"Al in mei - na de ­recordtransfer van ­Tielemans - wordt de naam Leander Dendoncker met stip op een Monegaskische lijst gezet voor het geval middenvelder Fabinho vertrekt. De Braziliaan is in beeld bij Man U, ­Juventus, PSG... en een transfer is niet uitgesloten."

"Dendoncker gelooft in een hereniging met Tielemans en zegt meteen dat hij ook graag een stap hogerop wil zetten", aldus de krant. "Een recht dat elke voetballer heeft. Maar dan is het al duidelijk dat een transfer een werk van lange adem wordt. Fabinho raakt niet zomaar weg en de tijd tikt genadeloos."

Poll: Zal Dendoncker mee mogen naar het WK?

TAGS  I  anderlecht  I   dendoncker

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024