Van Holsbeeck heeft slecht nieuws voor Dendoncker

Van Holsbeeck heeft slecht nieuws voor Dendoncker
Vrijdag 01 september 2017 - 17:53   I  

Leander Dendoncker wilde graag andere oorden opzoeken, maar de middenvelder realiseerde op de laatste dag van de transferperiode geen transfer meer. En dus blijft Dendoncker bij Anderlecht.

Dendoncker ligt nog tot 2021 vast bij Anderlecht. "Dat contract zullen we verbeteren en dan kunnen we richting volgend seizoen als partners toewerken naar een transfer waar we allemaal beter van worden. Tegen volgend jaar willen we een win-winsituatie creëren”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van manager Herman Van Holsbeeck.

Dendoncker zelf hoopt mogelijk op een vertrek in januari, maar Van Holsbeeck heeft in dat geval slecht nieuws voor de speler. “Dat gaan we absoluut proberen te vermijden. Anderlecht heeft een goede Dendoncker nodig om kampioen te worden”, benadrukte Van Holsbeeck.

Anderlecht gaat een afkoopsom in het nieuwe contract opnemen, maar het zal geen torenhoog bedrag zijn. “Leander heeft aangegeven dat hij weg wil. Het is niet de stijl van Anderlecht om een speler in die positie te duwen enkel en alleen maar voor geld. Anderlecht is goed geweest voor Dendoncker en vice versa, we willen dat zo houden. We hopen dat beide partijen sterker uit deze moeilijk periode komen.”

Poll: Moet Anderlecht Dendoncker in januari al laten gaan?

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024