"Hey René Weiler, ik ben wel al weken speelklaar hé"

Maandag 14 november 2016 - 07:24   I   door Redactie

Ivan Obradovic kan niet anders dan tevreden zijn. De linksachter speelde eindelijk nog eens 90 minuten. Met Servië stond hij tegenover Gareth Bale. Bovendien pakten de Serviërs een punt in Wales.

Van Anderlecht-trainer René Weiler krijgt hij vreemd genoeg niet de kans om een volledige wedstrijd af te werken. "Ik heb het overleefd", lachte Obradovic in Het Nieuwsblad. "Het was alsof ik de loterij won toen ik werd opgeroepen. En dat ik mocht spelen was al helemaal een verrassing. I enjoyed the moment. Ik heb ervan genoten."

"En misschien nog belangrijker: ik ondervond geen enkele reactie na de wedstrijd. De spieren zijn wat moe, dat is normaal. Maar van de knie heb ik geen last. Ik ben dan ook heel tevreden. Ook met de reacties op mijn prestatie achteraf. De bondscoach koos me omdat ik goed was op training en zei achteraf dat hij de juiste keuze gemaakt heeft."

Zou Weiler de wedstrijd gezien hebben?  "Geen idee", reageert Obradovic. "Ik ben al een een aantal weken klaar om te spelen. Bij de nationale ploeg, maar ook bij Anderlecht. Kijk: het is de coach die beslist. In het begin van het seizoen had ik nog niet de goede vorm en had hij zijn ploeg al klaar. Wat er nu gebeurt? We will see. Ik ga alleszins hard werken op training om nóg sterker te worden."

TAGS  I  Anderlecht  I   Ivan Obradovic  I   René Weiler

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024