Deadline Day: Geel onderhandelt over komst van nieuwe middenvelder

Deadline Day: Geel onderhandelt over komst van nieuwe middenvelder
Maandag 02 september 2024 - 14:15   I   door Redactie

Ook voor ASV Geel zit de transferperiode er zo goed als op. Eén probleem: er werd nog geen zes aangetrokken. Die werd tot dusver nog steeds niet gevonden. Om middernacht sluit de transfermarkt voor amateurclubs. Er is momenteel wel beweging bij Geel.

Geel is in deze slotfase nog naarstig op zoek naar een nieuwe middenvelder en is aan het onderhandelen. De club hoopt op witte rook (lees: dit vandaag nog te kunnen afronden). De zoektocht was voor Geel tot dusver een kleine ramp. De selectie voor het nieuwe seizoen werd heel vlug op de been gebracht, maar de nummer zes leek wel vervloekt. Sports Director Jens Cuypers sprak daar eerder al over. Er waren meerdere akkoorden met spelers, maar telkens liep het fout.

"We waren eigenlijk volledig klaar met onze kern voor dit seizoen, maar plots haakte Charni Ekangamene van Berchem Sport af. Hoewel hij zijn akkoord had gegeven en getekend, liet hij ons weten dat hij toch niet zou komen. We zijn dan opnieuw beginnen zoeken. Jens Cools kwam in het vizier, maar die kreeg op het einde ook de kans om in Westerlo aan de slag te gaan en in het profvoetbal te blijven", aldus Cuypers. 

"Bij Patro Eisden hielden we de lijnen open voor een terugkeer van ex-Geel-speler Alessio Alessandro. Daar waren we mogelijk wel uitgekomen, maar voor Alessio is het een mooie kans om dit seizoen profvoetballer te zijn. Hij besliste om die uitdaging 100 % aan te gaan en dat siert hem ook. Met Thomas Van Bommel, de zoon van ex-Nederlandse international en ex-Antwerp-coach Mark Van Bommel, waren er ook gesprekken, maar Thomas koos uiteindelijk om een reeks hoger bij Bocholt VV in 2de amateur te gaan voetballen. We gaan het nog moeten bekijken, maar het lijkt alsof die positie vervloekt is."

Mogelijk komt er vandaag nog witte rook. Anders zal Geel het met déze kern moeten doen.

Poll: Denk jij dat Geel vandaag nog een nieuwe middenvelder zal voorstellen?

TAGS  I  ASV Geel

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024

donderdag 12 september 2024