Johan Boskamp haalt zwaar uit: "Wat een slap gelul van hem!"

Johan Boskamp haalt zwaar uit:
Zaterdag 31 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Johan Boskamp is niet echt onder de indruk van de mea culpa van bondscoach Domenico Tedesco. De Duitser stak de hand in eigen boezem en gaf toe dat hij het EK niet goed heeft aangepakt met de Rode Duivels.

“Hij kan nu wel uitleggen wat ie beter had moeten doen, maar veel kopen we daar niet mee, toch? Ik vind het allemaal maar slap gelul achteraf", aldus Boskamp. Twee maanden later stak Tedesco dan toch de hand in eigen boezem, maar Boskamp laat het koud. “Twee maanden te laat, joh! Op het moment zelf was zijn ploeg niet klaar. En daar is hij de enige verantwoordelijke voor. Een ploeg met zo veel kwaliteit laat je niet voetballen als een bende broekschijters. Maar weet je wat ik het strafste vind?”

“Dat Franky Vercauteren wel is moeten ophoepelen", gaat Boskamp verder. "De enige man binnen heel die voetbalbond met kennis van het spelletje. Onbegrijpelijk. Dat is trouwens niet het enige wat ik niet snap. Hoe komt het bijvoorbeeld dat de bond nu financiële problemen heeft terwijl de prestaties van de nationale ploeg nooit beter waren dan in de afgelopen tien jaar? Dat ruikt toch sterk naar wanbeheer.”

Poll: Vind jij ook dat Tedesco te laat komt met zijn analyse van het EK?

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024