De maat is vol: Brian Riemer haalt uit bij Anderlecht

De maat is vol: Brian Riemer haalt uit bij Anderlecht
Vrijdag 30 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Na de gewonnen wedstrijd tegen Dinamo Minsk heeft Brian Riemer een oud zeer aangeklaagd bij paars-wit. Hij wijt de slechte wedstrijd ook aan de grasmat, die er niet goed bij ligt bij RSCA. Het is iets wat helaas al langer speelt bij de Brusselaars.

“We zijn pas eind augustus en net als vorig jaar moeten we op een heel slecht veld voetballen. Dat is vervelend wanneer je het spel wil maken", zegt Riemer tegen Het Laatste Nieuws. "Mijn spelers moeten de bal twee, soms drie keer controleren. Daardoor ziet het er bij momenten klungelachtig uit en dat is héél jammer. Als je in de zomer na een wedstrijd in de kleedkamer komt, dan zie je daar normaal geen stukken aarde liggen. Nu ligt onze kleedkamer vol aarde, dat is niet normaal."

"Voor een ploeg als Anderlecht is een uitstekende grasmat onze belangrijkste ‘tool’. Of het een ziekte is weet ik niet, maar dit moet snel opgelost worden", trekt Riemer aan de alarmbel. Vorig seizoen kampte Anderlecht helaas met hetzelfde probleem. In de winter werden toen warmtelampen geplaatst om zo het gras sneller te laten groeien. De club kreeg toen het probleem onder controle. Nu is de grasmat dus opnieuw een issue geworden en de belasting wordt nog groter dit seizoen, met vier wedstrijden extra in de Europa League.

Poll: Snap jij dat Anderlecht zoveel problemen heeft met de grasmat?

TAGS  I  Brian Riemer  I  Anderlecht

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024