'Eriksen neemt beslissing over komst naar Anderlecht'

'Eriksen neemt beslissing over komst naar Anderlecht'
Donderdag 22 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht wil deze zomer heel graag stunten op de transfermarkt. Met de komst van Christian Eriksen zou dat alvast helemaal lukken.

Anderlecht werkt aan het dossier, maar dat is veel complexer dan je zou denken. Het is niet zo dat de 32-jarige middenvelder een vrije speler is. Nee, hij heeft op dit moment nog altijd een mooi contract bij Manchester United. Bovendien heeft RSCA ook nog geen contacten gelegd met Man United. Bij de Engelse club weten ze niks over de interesse van paars-wit.

Daarnaast is natuurlijk ook de speler zelf een belangrijke factor in dit verhaal. Eriksen kwam het afgelopen seizoen niet heel vaak aan spelen toe bij Man United. Het lijkt erop dat hij ook komend seizoen niet op veel meer speelkansen moet rekenen. Volgens The Mirror heeft Eriksen zich daar echter al bij neergelegd, maar is dat voor hem geen sein om te vertrekken bij Man U.

Anderlecht heeft natuurlijk een sterke Deense connectie en hoopt Eriksen zo te kunnen overtuigen. Het zou echter ook wel af te rekenen krijgen met de concurrentie van Ajax. Sports CEO Jesper Fredberg houdt de boot af. "Eriksen is een interessante speler, toch is hij op dit moment geen realistisch target voor ons", klinkt het in Het Laatste Nieuws. 

Poll: Heb jij nog hoop dat hij komt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Christian Eriksen  I  Manchester United

donderdag 12 september 2024

woensdag 11 september 2024

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024