Keiharde ingreep: 'Anderlecht duwt publiekslieveling naar de uitgang'

Keiharde ingreep: 'Anderlecht duwt publiekslieveling naar de uitgang'
Zaterdag 17 augustus 2024 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht staat voor een cruciale transferperiode waarin snelheid en creativiteit aan de kern moeten worden toegevoegd, maar dat vraagt om investeringen. Terwijl Francis Amuzu en Anders Dreyer al op de radar staan voor mogelijke uitgaande transfers, worden ook Yari Verschaeren en Luis Vázquez in het uitstalraam geplaatst. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Verschaeren, die recent zijn contract verlengde tot 2026, heeft een sterke band met Anderlecht en hoopt dit seizoen de kaap van 200 wedstrijden te bereiken. Zijn marktwaarde is echter bijna gehalveerd in vijf jaar, van 16 miljoen naar 8,5 miljoen euro, wat wellicht mede door hoge verwachtingen is veroorzaakt.

Luis Vázquez, de 23-jarige Argentijnse spits die vorig jaar overkwam van Boca Juniors, heeft moeite om eerste keuze te worden achter Kasper Dolberg. Hoewel beide spelers niet per se moeten vertrekken, is Anderlecht bereid om bij een interessant bod te luisteren. De opbrengst van hun transfers zou de club in staat stellen om de selectie verder te versterken.

Poll: Snap je deze ingreep?

TAGS  I  Anderlecht  I  Yari Verschaeren  I  Luis Vázquez

zaterdag 21 september 2024

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024