'Nieuwe club van Memphis Depay is bekend'

'Nieuwe club van Memphis Depay is bekend'
Woensdag 14 augustus 2024 - 11:00   I   door Redactie

Memphis Depay is momenteel transfervrij en er gaan geruchten dat hij dicht bij een overgang naar Galatasaray staat. Volgens diverse Turkse media hebben de club en de Nederlandse international al bijna een akkoord bereikt, maar er is één belangrijke voorwaarde: Depay wil verzekerd zijn van deelname aan de Champions League.

Dit kan nog een obstakel vormen, aangezien Galatasaray eerst de voorrondes moet overleven. De Turkse topclub neemt het in de play-offs op tegen het Zwitserse Young Boys. Bij Galatasaray zou Depay ploeggenoot worden van Dries Mertens en Michy Batshuayi.

Hoewel er veel speculaties zijn, is het nog onduidelijk of deze geruchten waar zijn. Wat wel zeker is, is dat Depay zijn management actief op zoek heeft gezet naar nieuwe opties. Naast Galatasaray zou hij ook zijn aangeboden bij AC Milan en zelfs Fenerbahçe.

Een terugkeer naar PSV sluit Depay echter uit. "PSV is altijd thuis, maar ik ben er nu niet mee bezig", liet hij weten. Het is dus nog even wachten vooraleer er officieel nieuws komt rond de toekomst van Depay.

Poll: Is Galatasaray een goeie club voor Memphis?

TAGS  I  Memphis Depay  I  Galatasaray

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024