Nieuwe transfer voor Club Brugge? 'Toptarget ziet Club wel zitten'

Nieuwe transfer voor Club Brugge? 'Toptarget ziet Club wel zitten'
Zondag 11 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge wordt al enkele maanden gelinkt aan Ayanda Sishuba van Lens. De negentienjarige aanvallende middenvelder, met de Belgische nationaliteit, wil vertrekken bij zijn club en kijkt daarom uit naar een nieuwe werkgever.

Die nieuwe werkgever kan wel eens in België gelegen zijn. Naar verluidt wil Sishuba erg graag terugkeren naar ons land. Op die manier lijkt Club Brugge plots erg veel kans te maken om het jonge talent naar West-Vlaanderen te halen.

De tiener heeft bij Lens nog een contract tot en met de zomer van 2026, maar dat lijkt hij niet te gaan uitdoen. Verder beschikt hij over een marktwaarde van 500.000 euro, wat een ploeg als Club Brugge eenvoudig moet kunnen betalen.

Mocht Club de aanvallende middenvelder effectief naar België halen, betekent dat een mooie terugkeer voor de Belg. Eerder kwam Sishuba uit voor de jeugd van Moeskroen. Daar vertrok hij op jonge leeftijd naar de jeugd van Lille. Uiteindelijk kwam hij bij Lens terecht, voor wie hij acht wedstrijden speelde op het hoogste niveau.

Poll: Kan Club Brugge Sishuba gebruiken?

TAGS  I  Ayanda Sishuba  I  Club Brugge  I  Lens  I  Lille

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024