Brian Riemer komt met duidelijke boodschap voor kritische Anderlecht-fans: "Kijk maar naar hen"

Brian Riemer komt met duidelijke boodschap voor kritische Anderlecht-fans:
Zondag 11 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht slaagde er zaterdagavond niet in om OH Leuven te verslaan. Hoewel het in de eerste helft nog voorkwam na een fraaie aanval met Kasper Dolberg als eindstation, maakte Leuven nog geen tien minuten later alweer gelijk. Geen overwinning dus voor paars-wit.

Na afloop van de wedstrijd blikte Anderlecht-coach Brian Riemer terug op het gelijkspel. De Deen toonde zich ontevreden: “We hadden wel 2-0 voor moeten staan. Deze match moeten we altijd winnen, ik sta hier toch eerder teleurgesteld.”

Om de wedstrijd in de tweede helft alsnog naar zich toe te trekken, probeerde Riemer met twee spitsen te spelen, maar dat volstond niet voor de drie punten: “Op het einde probeerde ik het nog met een 4-4-2 en de inbreng van Vazquez, maar het bracht geen zoden aan de dijk. Dan moeten we die 1-1 accepteren en doorgaan."

Over het spel van Anderlecht klonk het de voorbije weken weinig positief. De 1-1 na gisteren doet daar geen goed aan. De fans zijn dan ook niet tevreden. Toch blijft Riemer zijn positieve zelve: “We pakken 7 op 9 en staan bovenin het klassement, er zijn andere topploegen die er slechter voor staan", aldus de Deen.

Poll: Overleeft Riemer dit seizoen bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Kasper Dolberg  I  OH Leuven

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024