Thibaut Courtois pakt plots verschroeiend hard uit: "Beste ter wereld"

Thibaut Courtois pakt plots verschroeiend hard uit:
Zondag 11 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois staat voor het jaar van de terugkeer. Vorig jaar miste hij zo goed als het volledige seizoen na een gescheurde kruisband én een gescheurde meniscus. Dit seizoen wil hij zich opnieuw gaan bewijzen als een van de beste doelmannen ter wereld.

Komende woensdag staat al meteen de eerste grote test op het programma van de 102-voudig Rode Duivel. Dan speelt Real Madrid, de winnaar van de Champions League, de UEFA Super Cup tegen Atalanta, de winnaar van de Europa League.

Enkele dagen voor het treffen met de Italiaanse club van onder meer Charles De Ketelaere, kwam Courtois nu zelf met een fikse waarschuwing voor de Italianen. Met een video op sociale media waarin hij de ene redding na de andere maakt, belooft hij er meteen te staan.

Atalanta is dus gewaarschuwd voor woensdag. De Italianen wonnen vorig seizoen de Europa League door het tot dan ongeslagen Bayer Leverkusen met 3-0 cijfers over de knie te leggen. Real Madrid won de Champions League-finale, mét Courtois in doel, door Borussia Dortmund met 0-2 te verslaan.  

Poll: wie wint de Super Cup?

TAGS  I  Thibaut Courtois  I  Real Madrid  I  Atalanta  I  Charles De Ketelaere

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024