Anderlecht-fans nemen bij rust sleutelfiguur op de korrel: “Wat een debiel!”

Zaterdag 10 augustus 2024 - 21:31   I   door Redactie

Anderlecht en OHL gaan rusten bij een 1-1 stand. De Paars Witte-aanhang was echter niet te spreken over de prestatie van scheidsrechter Lawrence Visser.

Anderlecht gaat met een wat wrang gevoel de kleedkamer in. Zo brak Kasper Dolberg in minuut 36 de ban na een mooie aanval, maar moest het vlak voor rust nog een doelpunt van Mathieu Maertens incasseren. De supporters waren hiernaast ook niet te spreken over de prestatie van scheidsrechter Lawrence Visser.

De fans zijn er zo van overtuigd dat hij enkele ongefloten fouten aan zich liet voorbijgaan. Hierdoor ontstond er heel wat kritiek dat vervolgens ook op het platform ‘X’ werd geuit. Enkele andere fans waren dan weer niet zo tevreden met het spel van Jan-Carlo Simić.

Die was volgens hen te traag. Simić kreeg voortdurend de kans om, als Anderlecht in opbouw was, meters met de bal te maken, al wachtte hij daar (naar hun mening) vaak te lang mee. Dit viel duidelijk niet in de smaak bij de thuisaanhang.

Poll: Wie wint de wedstrijd?