'KAA Gent gaat zijn fans verwennen met nieuwe topdeal'

'KAA Gent gaat zijn fans verwennen met nieuwe topdeal'
Zaterdag 10 augustus 2024 - 08:00   I   door Redactie

Gent is nog steeds op zoek naar een vervanger voor Julien De Sart. De middenvelder trok onlangs definitief naar Qatar en liet zo een leegte achter op het Gentse middenveld. Een dikke week later heeft Gent een vervanger op het oog, dat weet Het Laatste Nieuws.

Het gaat om de Japanner Atsuki Ito. Dat is een 25-jarige defensieve middenvelder die momenteel nog in Japan actief is, bij Urawa Red Diamonds. Ito geldt op zijn 25ste als een levende legende bij de club. Hij is er aanvoerder en speelde al 173 matchen voor zijn huidige werkgever.

In die 173 wedstrijden weet hij als defensieve kracht toch erg fraaie statistieken te noteren. Zo scoorde hij in totaal negentien doelpunten en gaf hij daarnaast vijftien assists. Het Laatste Nieuws meldt nu dat Gent hem deze zomer naar België wil halen.

De Japanner lijkt een meer dan haalbare kaart te zijn voor de Buffalo’s. Zo wordt zijn marktwaarde door Transfermarkt geschat op 1.5 miljoen euro, een bedrag dat Gent moeiteloos lijkt te kunnen betalen, zeker na de transfers van onder meer De Sart en Tarik Tissoudali.

Poll: Een goede versterking voor Gent?

TAGS  I  Gent  I  Julien De Sart  I  Atsuki Ito  I  Tarik Tissoudali

dinsdag 10 september 2024

maandag 9 september 2024

zondag 8 september 2024

zaterdag 7 september 2024