Hallucinant nieuws voor Vincent Kompany: 'Politie start onderzoek bij Bayern München'

Hallucinant nieuws voor Vincent Kompany: 'Politie start onderzoek bij Bayern München'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 12:00   I   door Redactie

Vincent Kopmany staat over een week aan de zijlijn van zijn eerste officiële wedstrijd met Bayern München. Der Rekordmeister staat op 16 augustus tegenover Ulm, een wedstrijd voor de Duitse beker. In München hopen ze in alle rust naar die wedstrijd te kunnen toeleven.

Dat laatste lijkt niet meteen te lukken. Zo is er een politieonderzoek gestart tegen een speler van Bayern. Het gaat om Matthijs de Ligt, die na een ongeval vluchtmisdrijf zou hebben gepleegd. De verdediger zou met zijn wagen tegen een geparkeerde auto zijn gebotst.

Na de feiten is de Nederlander doorgereden, zonder dat hij zijn gegevens heeft achterlaten. Er wordt nu onderzocht of de ex-Ajacied bewust vluchtmisdrijf pleegde of dat hij niet doorhad dat hij tegen een andere wagen is gereden.

Advocaat Marc Wederhake laat weten wat soort straf er boven het hoofd van de centrale verdediger hangt. Hij vertelt dat, indien schuldig, De Ligt een geldboete kan krijgen, of zelfs een celstraf van drie jaar. Een geldboete is in deze situatie de meest toegepaste straf. Kopzorgen dus voor Vincent Kompany.

Poll: Wint Vincent Kompany dit jaar al een prijs met Bayern München?

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024