Genk aan de grond genageld: 'Absolute sterkhouder heeft vertrekwens uitgesproken'

Genk aan de grond genageld: 'Absolute sterkhouder heeft vertrekwens uitgesproken'
Vrijdag 09 augustus 2024 - 10:00   I   door Redactie

De twee Marokkaans internationals van Genk keren met een bronzen plak terug van de Olympische Spelen. Zakaria El Ouahdi en Bilal El Khannouss slaagden erin om Egypte te verslaan in de troostfinale om het brons. Marokko won met maar liefst 6-0.

Beide Genkies worden deze zomer gelinkt aan een toptransfer. El Ouahdi kan naar Benfica, al lijkt die interesse minder concreet dan aanvankelijk gedacht, en El Khannouss wordt genoemd bij onder meer RB Leipzig. Voor die laatste zit een transfer er nu echt aan te komen.

Zo meldt Sasha Tavolieri op X dat de Marokkaan, die zijn doelpuntje meepikte in de troostfinale, Genk heeft laten weten dat hij absoluut een transfer wil versieren. Alleen vragen ze in Limburg voorlopig te veel voor de middenvelder.

De entourage van de middenvelder is het dan ook niet eens met de hoge vraagprijs van 35 miljoen euro, al zijn ze met Genk tot de overeenkomst gekomen dat ze mogen onderhandelen voor een iets lager bedrag. Op die manier lijkt het slechts dagen vooraleer het toptalent zijn droomtransfer zal maken.

Poll: Het juiste moment voor een stap hogerop voor El Khannouss?

TAGS  I  Genk  I  Bilal El Khannouss  I  Zakaria El Ouahdi  I  Benfica  I  RB Leipzig

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024