Pep Guardiola stomverbaasd over Kevin De Bruyne: "Leg mij dat eens uit"

Pep Guardiola stomverbaasd over Kevin De Bruyne:
Woensdag 07 augustus 2024 - 19:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne meldde zich dinsdag met een wel erg opvallende haarstijl terug op training bij Manchester City. De aanvoerder van de Rode Duivels heeft sinds heden een ‘knot’ achteraan het hoofd. Het kapsel doet denken aan dat van ploegmaat Erling Haaland.

Kevin De Bruyne tekende na een welverdiende vakantie opnieuw present op de training van zijn club. Dit weekend staat dan ook de eerste grote test op het programma. Zaterdag strijdt het met stadsrivaal Manchester United om de Community Shield, de Engelse variant van de Supercup.

Om een gooi te doen naar de trofee rekent City-trainer Pep Guardiola uiteraard op sterspeler Kevin De Bruyne, als is het nog maar de vraag in hoeverre hij fit zal zijn voor de match van zaterdag gezien hij nog maar net de trainingen hervatte.

Hoe dan ook is De Bruyne helemaal terug en hoe. De Rode Duivel is het gespreksonderwerp bij Manchester City. Niet om zijn prestaties op training, wel om zijn nieuwe haarstijl. Guardiola kon de nieuwe look amper geloven. “Dit nieuwe kapsel moet je toch even uitleggen”, was zijn reactie dan ook toen hij De Bruyne voor de eerste keer terugzag. 

Poll: Wat vind jij van de nieuwe look van De Bruyne?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Pep Guardiola

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024