'Club Brugge neemt afscheid van absolute smaakmaker'

'Club Brugge neemt afscheid van absolute smaakmaker'
Dinsdag 06 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Het ziet er steeds meer naar uit dat Club Brugge sterspeler Antonio Nusa gaat verliezen. Maandag werd er gewag gemaakt van interesse van AS Roma voor de jonge Noor en volgens Italiaanse bronnen is die interesse menens.

Het is RomaPress dat weet te vertellen dat de Italiaanse topclub zijn zinnen heeft gezet op Nusa. Volgens het medium is Roma bereid om een verhoogd bod op tafel te leggen. De Italianen zoeken dan ook een vervanger voor Stephan El Shaarawy en zijn daarbij uitgekomen bij de buitenspeler van Club.

Volgens een andere bron, Calciomercato, zijn de gesprekken tussen beide clubs in een beginnende fase en zou Club een bedrag van ongeveer achttien miljoen euro verlangen. Naar verluidt is Roma bereid om aan de gevraagde som te voldoen, waardoor een transfer wel erg dichtbij lijkt te komen.

Bij Club was het algemeen geweten dat ze Nusa deze zomer zouden kunnen laten gaan. De landskampioen acht dit het juiste moment om afscheid van hem te nemen en zo nog een aardige som te innen. Club betaalde drie jaar geleden drie miljoen euro om Nusa over te nemen.

Poll: Een mooie club voor Nusa

TAGS  I  Antonio Nusa  I  Club Brugge  I  AS Roma

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024

vrijdag 18 oktober 2024