Anderlecht-icoon haalt verschroeiend hard uit naar Brian Riemer: "Ik vraag het me af"

Anderlecht-icoon haalt verschroeiend hard uit naar Brian Riemer:
Dinsdag 06 augustus 2024 - 13:00   I   door Redactie

Olivier Deschacht speelde zelf ooit 603 wedstrijden voor Anderlecht. Hij is met andere worden een waar icoon van de club. Het Nieuwsblad vroeg hem daarom wat hij vindt van de huidige prestaties van Anderlecht en diens coach Brian Riemer.

Anderlecht pakte na twee speeldagen het maximum van de punten, maar van verschillende kanten klinkt er wel kritiek op het geleverde spel. Zondag won het nog met 1-2 van Antwerp, maar had die match eigenlijk nooit mogen winnen. Antwerp toonde zich dan ook in het algemeen de gevaarlijkste ploeg.

Deschacht stelt zich dan ook serieus vragen bij Riemer. Hij zag dat paars-wit veel te passief was: “En als ze druk willen zetten, mis ik een plan. Zoiets moet je van tevoren uittekenen. Om de tegenstander vast te zetten en de dominantie op te eisen”, merkt hij op.

“Dat kunnen ze niet”, gaat hij tot slot verder. “Trainen ze daar wel genoeg op? Wordt er een plan uitgetekend? Ik vraag het me af”, stelt hij tot slot openlijk de vraag of Riemer wel de juiste man op de juiste plek is. 

Poll: Begrijp jij het ongenoegen van Olivier Deschacht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Antwerp  I  Olivier Deschacht

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024