Marc Degryse begrijpt gezangen 'Riemer buiten' van de Anderlecht-fans: "Duurt veel te lang"

Marc Degryse begrijpt gezangen 'Riemer buiten' van de Anderlecht-fans:
Maandag 05 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht staat samen met Westerlo op kop van de Jupiler Pro League. Ondanks dat het het maximaal van de punten heeft, kende paars-wit ook het nodige geluk om aan die punten te komen, want echt goed voetbal brengen ze niet op de mat. Dat ziet ook Marc Degryse.

“Als het gaat over Anderlecht moet ik eens te meer een diepe zucht slaken”, vertelt de analist in zijn wekelijkse analyse voor Het Laatste Nieuws. “Riemer en Fredberg hebben duidelijk nog áltijd niet begrepen waar Royal Sporting Club Anderlecht voor staat. Néén, winnen volstaat niet op Anderlecht.” 

Anderlecht staat dan ook voor winnen én attractief voetbal, alleen winnen volstaat niet. “Vandenhaute zal Riemer ongetwijfeld erop wijzen dat je op Anderlecht niet per se álles moet winnen, als je maar attractief en aanvallend voetbal brengt”, schrijft Degryse dan ook.

Ondanks de overwinning klonken er uit het bezoekende vak weer geluiden als ‘Riemer buiten’. Degryse begrijpt de fans: “De supporters zien wat iedereen ziet: dat het véél te lang duurt vooraleer Riemer van Anderlecht een dominante ploeg wil maken.”

Poll: Wat vind jij het belangrijkst?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Marc Degryse

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024