Brian Riemer in de wolken met kersverse aanwinst: "De beste optie"

Brian Riemer in de wolken met kersverse aanwinst:
Vrijdag 02 augustus 2024 - 23:00   I   door Redactie

Anderlecht kondigde vrijdag eindelijk zijn nieuwe assistent-coach aan. De Deen Jan Michaelsen moet hoofdcoach Brian Riemer vanaf dit seizoen gaan helpen om Anderlecht opnieuw naar de top te brengen. Riemer is alvast erg tevreden met de komst van zijn landgenoot.

"We hebben een lang proces doorlopen voordat we bij Jan zijn uitgekomen", vertelt de Deen aan Het Belang van Limburg. De leiding van paars-wit nodigde veel kandidaten uit om op gesprek te komen, maar uiteindelijk bleek Michaelsen de geknipte man voor de job.

"Engels, Zweeds, Spaans, ik heb in alle gesprekken veel verschillende talen gehoord. Maar uiteindelijk vonden we Jan de beste optie", aldus Riemer. Michaelsen wordt weggeplukt van de Deense voetbalbond, waar hij actief was als hoofdtrainer van de U20 van de Deense nationale ploeg.

Ook is hij zelf twintigvoudig Deens international. De 53-jarige coach heeft met andere woorden al heel wat watertjes doorzwemmen. "Hij heeft veel ervaring als coach maar ook als speler. Als Deens international heeft hij nog onder Morten Olsen gespeeld", is Riemer tot slot in zijn nopjes.

Poll: Een goede versterking voor paars-wit denk je?

TAGS  I  Anderlecht  I  Brian Riemer  I  Jan Michaelsen

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024