Anderlecht schiet in eigen voet: 'Volgende toptransfer kent catastrofale gevolgen'

Anderlecht schiet in eigen voet: 'Volgende toptransfer kent catastrofale gevolgen'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht wist donderdag Killian Sardella langer aan boord te houden. Het jeugdproduct van paars-wit tekende een contract tot medio 2028. Daarmee komt er een einde aan alle transferperikelen rond de rechtsachter. Een dag later staat het dicht bij nog een nieuwe back.

Het is al een tijdje duidelijk dat Thomas Foket de volgende knaltransfer moet worden van Anderlecht. De 29-jarige rechtsachter mocht beschikken bij zijn club Stade Reims en daar wilden ze in Brussel optimaal van profiteren. Alleen de medische testen konden een transfer nog in de weg staan.

Vandaag (vrijdag) werd de tienvoudig Rode Duivel medisch getest en gelukkig voor Anderlecht brachten die geen problemen aan het licht. Zodoende zal Foket zijn contract in Brussel spoedig gaan tekenen. De komst van de man uit Dilbeek betekent wel slecht nieuws voor Louis Patris.

De contractverlenging van Sardella en de transfer van Foket maken het meer dan duidelijk dat er dit seizoen geen plaats is voor Patris. De 23-jarige rechtsachter daalt zo naar de derde plaats in de pikorde. Het heeft er alle schijn van dat hij dit seizoen zal worden uitgeleend. 

Poll: Wie gaat de concurrentiestrijd winnen op de rechtsachter?

TAGS  I  Anderlecht  I  Killian Sardella  I  Louis Patris  I  Thomas Foket

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024

vrijdag 13 september 2024