Club Brugge stelt nieuwe aanwinst voor: "Beste ploeg van België"

Club Brugge stelt nieuwe aanwinst voor:
Woensdag 31 juli 2024 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge wist onlangs een voorlopig laatste ingaande transfer te realiseren. Met Hugo Siquet haalde het een nieuwe rechtsachter. Op het Youtube-kanaal van Club Brugge laat de ex-speler van onder meer Standard en Cercle Brugge zich nu uit over zijn transfer nar Brugge.

De verdediger vertelt over hoe de transfer tot stand kwam: "Alles ging heel snel. Als Club Brugge je wil, kan het snel gaan”, klinkt het. “Ik zat in Oostenrijk met Freiburg, maar dan heb ik meteen de auto genomen. Op maandag legde ik mijn fysieke tests af en daarna heb ik getekend.”

Met zijn verleden als speler van Cercle, wist Siquet een gevoelige transfer te maken: “Het is een speciale transfer", vertelt hij dan ook. “Maar ik zit nu aan de juiste kant om mij zelf te verbeteren. Club Brugge is de laatste tien jaar ook de beste ploeg van België. Ik ben heel blij en trots om hier te zijn. De concurrentie? Dat is goed, daar kan ik nog meer van verbeteren”, aldus Siquet.

Met het aantrekken van de rechtsachter wist Club Brugge grote concurrent Anderlecht af te troeven. Ook zij toonden nadrukkelijke interesse om de éénmalig Rode Duivel naar de club te halen. Paars-wit staat dan wel weel dicht bij een contractverlenging van Killian Sardella.

Poll: Wie wint de concurrentie op de rechtsachter bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hugo Siquet  I  Anderlecht  I  Killian Sardella

dinsdag 17 september 2024

maandag 16 september 2024

zondag 15 september 2024

zaterdag 14 september 2024